Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Bir daha Rams Park'a ayak basamayacak

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Bir daha Rams Park'a ayak basamayacak

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda takımdan gidecek futbolcular merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Bir daha Rams Park'a ayak basamayacak. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisini sürdüren sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Bir daha Rams Park'a ayak basamayacak.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına devam ederken sürpriz bir ayrılık yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray'da forma giyen Kazımcan Karataş takıma veda etti. Kazımcan Karataş 1 yıl boyunca, Orenburg'ta kiralık olarak forma giyecek.

yeni-proje-2024-07-26t094819-548.jpg

OKAN BURUK 21 YAŞINDAKİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! BİR DAHA RAMS PARK'A AYAK BASAMAYACAK

Orenburg Sportif Direktörü Dmitry Andreev, Sport24 muhabiri Vladislav Shapiro ile yaptığı röportajda, yakın gelecekte Galatasaray defans oyuncusu Kazımcan Karataş'ın takıma katılacağını doğruladı.

yeni-proje-2024-07-26t094838-427.jpg

Gazeteci Ivan Karpov'un daha önce söylediği gibi, Rus kulübü 21 yaşındaki Türk oyuncuyu ücretsiz olarak kiraladı. Türk sol bek Karataş'ın kiralığına çok yakınız. Bir yıl boyunca ücretsiz kira mı? Evet. Duruma göre, diğer pozisyonları güçlendireceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN