Galatasaray'da asıl deprem şimdi başlıyor! Okan Hoca 8 isme kapıyı gösterdi

Galatasaray'da asıl deprem şimdi başlıyor! Okan Hoca 8 isme kapıyı gösterdi

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da asıl deprem şimdi başlıyor! Okan Hoca 8 isme kapıyı gösterdi. Bavullarını toplayıp arkalarına bakmadan gidiyorlar. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da asıl deprem şimdi başlıyor! Okan Hoca 8 isme kapıyı gösterdi.

GALATASARAY'DA ASIL DEPREM ŞİMDİ BAŞLIYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok transferde bulunan sarı-kırmızılı ekipte hangi futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz transfer döneminin son günlerine girilirken fırsat transferi kovalayan sarı-kırmızılılar, kadroda düşünülmeyen isimlerle de vedalaşacak. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda tam 8 futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-08-27t151637-987.jpg

OKAN HOCA 8 İSME KAPIYI GÖSTERDİ! BAVULLARINI TOPLAYIP ARKALARINA BAKMADAN GİDİYORLAR

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen 8 futbolcuyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Bu isimler ise merak konusu oldu.

yeni-proje-2024-08-27t151657-714.jpg

İşte Galatasaray'da gönderilecek o 8 futbolcu;

  1. DERRICK KÖHN
  2. LEO DUBOIS
  3. SERGIO OLIVEIRA
  4. TAYLAN ANTALYALI
  5. ALEXANDRU CICALDAU
  6. WILFRIED ZAHA
  7. YUSUF DEMİR
  8. HALİL DERVİŞOĞLU

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN