Galatasaray'da artık oynayamam dedi Okan Buruk'a resti çekti! 5 milyon euroluk yıldız arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da artık oynayamam dedi Okan Buruk'a resti çekti! 5 milyon euroluk yıldız arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile yollarına devam eden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan Aslan'dan kötü haber geldi. Bu ayrılık haberi taraftarları yıkacak. Galatasaray'da artık oynayamam dedi Okan Buruk'a resti çekti! 5 milyon euroluk yıldız arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorlarını altüst ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Kadrosuna ek takviyelerde bulunan sarı-kırmızılılardan bu sefer ayrılık haberi geldi. Taraftarlar gelen haberle yıkıldı. Galatasaray'da artık oynayamam dedi Okan Buruk'a resti çekti! 5 milyon euroluk yıldız arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

GALATASARAY'DA ARTIK OYNAMAM DEDİ OKAN BURAK'A RESTİ ÇEKTİ!

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberi geldi. Yeni sezonda uygulanacak yabancı sayısı nedeniyle kadrodaki yerli oyuncuları elinde tutmak isteyen Okan Buruk, Yunus Akgün'den gelen ayrılma isteği karşısında şaşkına döndü. Geçtiğimiz sezonu Leicester City'de geçiren ve sözleşmedeki opsiyonun devreye girmemesinin ardından yeniden Galatasaray'a dönen Yunus Akgün, sarı-kırmızılı takımdaki kariyerini kafasında bitirdi.

yeni-proje-2024-07-18t114413-391.jpg

5 MİLYON EUROLUK YILDIZ ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Hakim Ziyech ve Barış Alper Yılmaz'ın arkasında kalmak istemeyen ve ilk 11'de oynayabileceği bir takımda forma giymek istediğini Okan Buruk'a ileten milli yıldız kulübe gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

yeni-proje-2024-07-18t114429-756.jpg

Yunus Akgün'ün bu kararına saygı duyan Okan Buruk milli oyuncunun transfer isteğine onay verdi. Galatasaray formasıyla 3 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Yunus Akgün, sarı-kırmızılı kariyeri boyunca forma giydiği 61 maçta 6 kez gol sevinci yaşadı, 8 kez de gol pası verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN