Galatasaray yeni Zaha'sını resmen buldu! Felipe Melo devreye girdi. Dursun Özbek 14 milyon euroya getiriyor

Galatasaray yeni Zaha'sını resmen buldu! Felipe Melo devreye girdi. Dursun Özbek 14 milyon euroya getiriyor

Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Şampiyon kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak ilerleyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray yeni Zaha'sını resmen buldu! Felipe Melo devreye girdi. Dursun Özbek 14 milyon euroya getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da bu sezonun kadro planlaması için yapılan çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray yeni Zaha'sını resmen buldu! Felipe Melo devreye girdi. Dursun Özbek 14 milyon euroya getiriyor.

GALATASARAY YENİ ZAHA'SINI RESMEN BULDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Wilfried Zaha ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, eski oyuncusu Felipe Melo'nun Fluminense'den takım arkadaşı Jhon Arias'ı kadrosuna katmaya oldukça yaklaştı.

yeni-proje-2024-08-15t093636-527.jpg

FELIPE MELO DEVREYE GİRDİ! DURSUN ÖZBEK 14 MİLYON EUROYA GETİRİYOR

Zaha'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, yıldız oyuncunun yerini ise Kolombiyalı Jhon Arias'la doldurmayı planlıyor. Bu konuda eski yıldızı Felipe Melo'dan yardım alan sarı-kırmızılılar, transferde önemli mesafe kat etti. Güney Amerika'dan gelen bilgiler de transferde Galatasaray'ın sona yaklaştığı yönünde. AS Colombia'nın haberine göre; Felipe Melo, Fluminense'den takım arkadaşı Arias'a Galatasaray'ı uzun uzun anlattı ve tüm konular hakkında bilgi verdi.

yeni-proje-2024-08-15t093649-112.jpg

Felipe Melo'ya büyük sevgi ve saygı besleyen Arias'ın kaptanının direktifleri sonrasında Galatasaray'a sıcak baktığı ve gitmek için yönetimden izin istediği belirtildi. Daha önce Zenit'ten gelen teklifi kabul etmeyen Arias için Galatasaray'ın önerdiği bonservis ise 10 milyon euro. Her ne kadar Brezilya ekibi, bu teklifi yeterli bulmasa da oyuncunun gitmek istemesinin ardından elleri kolları bağlandı. Copa America'daki başarılı performansı ile dikkat çeken ve aynı zamanda Davinson Sanchez'in vatandaşı olan Arias'ın da sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı belirtildi. Fluminense ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Arias, Kolombiya formasıyla final oynadığı Copa America'da 6 maçta 2 asiste imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN