Galatasaray yeni savunmacısını İtalya'da buldu! Aslan'a 10 milyon euroluk sağ bek

Galatasaray yeni savunmacısını İtalya'da buldu! Aslan'a 10 milyon euroluk sağ bek

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, yeni savunmacısını İtalya'da buldu. Aslan, 10 milyon euroluk sağ bek oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde İsveç ekibi Elfsborg'u 4-3 mağlup eden Galatasaray, Pazartesi akşamı evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Bir yandan derbiden galibiyetle ayrılmak için çalışmalar gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da transfer operasyonuna başladı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlıyor. Aslan, bu iki hedef doğrultusunda takviye operasyonu için kolları sıvadı.

Geçen sezon kış transfer döneminde Sacha Boey ile ayrılık yaşayan Galatasaray, Fransız ekibinin takımdan ayrıldığı günden bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşıyor. Özellikte sağ bek pozisyonundan beklenen katkıyı bir türlü alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Sporx'in haberine göre; Aslan, İtalyan devi Milan'dan ayrılmak isteyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Davide Calabria ile ilgileniyor. Tecrübeli futbolcuyla ayrıca Marsilya'nın da ilgilendiği öne sürüldü.

İtalyan devinin deneyimli savunma oyuncusu için 3-4 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan deneyimli savunma oyuncusu bu sezon Milan forması altında sadece 3 karşılaşmada görev alırken 220 dakika sahada kaldı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN