Galatasaray transferde son vurgunu yaptı! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldıza 10 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı olsun

Galatasaray transferde son vurgunu yaptı! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldıza 10 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Takım düzenini bozmadan oturmuş bir kadro ile yollarına devam eden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan Aslan'dan yeni bir sıcak gelişme geldi. Galatasaray transferde son vurgunu yaptı! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldıza 10 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine transferler gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray transferde son vurgunu yaptı! Başkan Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldıza 10 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı olsun.

GALATASARAY TRANFSERDE SON VURGUNU YAPTI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer döneminin verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılarda sürpriz bir transfer haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, rotasını yeniden Danimarka'ya döndürdü. Aslan, Elias Jelert için Kopenhag ile görüşmelerini hızlandırdı. Sağ bek ile 8 numara transferlerini bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray, girişimlerini hızlandırdı. 21 yaşındaki sağ bek Guela Doue için Rennes ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun bitmek bilmeyen istekleri sonrası masadan kalktı. Yeniden rotayı Danimarka'ya çeviren Cim-Bom, Elias Jelert için Kopenhag ile görüşmelerini hızlandırdı.

yeni-proje-2024-07-23t101032-569.jpg

DURSUN ÖZBEK 21 YAŞINDAKİ YILIZA 10 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI! HAYIRLI OLSUN

Daha önce büyük ölçüde anlaşılan ancak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un önceliğini Guela Doue'ye vermesi nedeniyle bu transferi ikinci plana atan Cim-Bom, Danimarka ekiplerinden Kopenhag ile dirsek temasını koparmamıştı. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Elias Jelert transferi için Danimarka ekibinin yetkilileri ile görüşmeleri yoğunlaştırdı. İlk görüşmede 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag, 8 milyon euroya kadar indi. Cim-Bom, transferi bir an önce bitirmek istiyor.

yeni-proje-2024-07-23t101050-641.jpg

21 yaşındaki Danimarkalı sağ bekin kulübü ile olan sözleşmesi 2027 yılının Haziran ayında bitiyor. Transfermarkt verilerine göre, Elias Jelert'in güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro. Başarılı oyuncu, kariyerinde toplam 138 karşılaşmaya çıktı. Toplamda 9 bin 847 dakika sahada kalan genç yetenek, 3 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN