Galatasaray transferde büyük oynuyor! Beşiktaş'ın eski yıldızı... Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Galatasaray transferde büyük oynuyor! Beşiktaş'ın eski yıldızı... Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Beşiktaş karşısında hezimete uğrayarak 5-0 mağlup olan Galatasaray, siyah-beyazlı ekibin eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer operasyonunu hızlandırdı. Taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı ekip, gözünü ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray, bu kez de sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı. Geçen sezon kış transfer döneminde takıma katılan Derrick Köhn ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktş'ın eski yıldızı için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Okan Buruk'un isteklerini karşılamayan Derrick Köhn ile yollarını ayırma kararı aldı. Rusya'dan talipleri olan Köhn'ü satmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, 25 yaşındaki oyuncunun yerini doldurmak için Rıdvan Yılmaz'a yöneldi.

Geçen sezonun devre arasında da Rıdvan için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı ekip, sonuç alamamıştı. Aslan, bu hafta milli oyuncu için yeniden harekete geçecek.

Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi macerasıyla futbol tarihinde bir ilk oldu | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon Rangers forması altında 33 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 1 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN