Galatasaray, tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı! 5 yıllık anlaşma...

Galatasaray, tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı! 5 yıllık anlaşma...

Süper Kupa'da hezimete uğrayarak şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı.

Dün akşam Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden biri olan Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı. Sar-kırmızılı ekip, 5 yıllık anlaşmayı resmen duyurdu.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, Beşiktaş karşısında alınan tarihi hezimet sonrasında bombayı patlattı.

Bir süredir orta saha arayışında olan sarı-kırmızılı ekip, yeni orta sahasını İngiltere'de buldu. Aslan, İngiliz ekibi Norwich City formasını terleten Gabriel Sara’yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekip, 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP)bildirdi.

Aslan'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gabriel Davi Gomes Sara ve kulübü Norwich City Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 5 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.750.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

TARİHE GEÇTİ

18 milyon euro bonservis bedeli ödenen yıldız orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı ekibin tarihindeki en pahalı transfer oldu.

Sportif Cümleler: Kontrat #26; Gabriel Sara

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN