Galatasaray tarihi ayrılığı resmen açıkladı! Aslan'ın kasası doldu taştı...

Galatasaray tarihi ayrılığı resmen açıkladı! Aslan'ın kasası doldu taştı...

Galatasaray tarihi ayrılığı resmen açıkladı. Aslan, yıldız ismiyle yollarını ayırarak tarihi bonservis bedelinin sahibi oldu.

İtalyan devi Napoli formasını terleten Osimhen'i kadrosuna katarak dikkat çekici bir transfere imza atan Galatasaray, tarihi ayrılığı resmen açıkladı. Aslan'ın kasası doldu taştı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, golcü oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırdı. Aslan'ın yıldız ismi, sarı-kırmızılı ekibe tarihi bir bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrıldı.

Son dönemde Galatasaray taraftarı tarafından yoğun şekilde eleştirilen Kerem Aktürkoğlu,12 milyon euro karşılığında sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. Milli yıldız söz konusu bonservis bedeli ile Galatasaray'ın tarihine geçti.

12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihinde yurtdışına en yüksek bedelle transfer olan 2. yerli futbolcu oldu. Golcü futbolcu 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atlético Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın arkasında yer aldı.

Golcü futbolcunun ayrılığı hakkında sarı-kırmızılı ekipten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin kârının %10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN