Galatasaray taraftarı bu haberle heyecana boğulacak! Sacha Boey'in Bayern Münih macerası erken bitti: Ortalık fena karıştı

Galatasaray taraftarı bu haberle heyecana boğulacak! Sacha Boey'in Bayern Münih macerası erken bitti: Ortalık fena karıştı

Galatasaray'dan ara transfer döneminde rekor bir bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, burada istediği performansı yakalayamadı. Yaptığı hatalarla sık sık eleştirilen genç yeteneğin sabrı kalmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu haberle heyecana boğulacak. Sacha Boey'in Bayern Münih macerası erken bitti! Ortalık savaş alanına döndü. İşte büyük krizin perde arkası...

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Sacha Boey, Almanya'da istediği başarıyı tutturamadı. Rekor fiyatla Almanya devi Bayern Münih’e transfer olan Boey'in macerası kısa sürdü. Galatasaray taraftarı bu haberle heyecana boğulacak. Genç yetenek geri dönüyor. Bu sefer şampiyonun kim olduğu belli oldu.

SAKATLIĞI NEDENİYLE 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALDI

İlk 11'de kendisine şans verilen ve sol bekte oynayan Boey, yaptığı hatalarda dolayı Bayern Münih'li yöneticilerden eksi puan almıştı. Bayer Leverkusen maçında sakatlık yaşayan ve ardından 3 hafta takımdan ayrı kalan Fransız futbolcu, döndüğünde forma şansını yakalayamadı.

yeni-proje-2024-03-23t102524-100.jpg

SACHA BOEY'İN ALMANYA KARİYERİ KISA SÜRDÜ

Genç yetenek ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Performans olarak sık sık eleştirilen Sacha Boey'in kiralanacağı ifade edildi. Aynı zamanda Premer Lig ekibi Aston Villa'nın Fransız futbolcu için devrede olduğu iddia edildi.

Bayern Münih'in Sacha Boey'in mevkisi olan sağ beke Bayer Leverkusen ile yıldızlaşan Jeremie Frimpong'u serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etme kararı aldığı belirtildi.

yeni-proje-2024-03-23t102513-507.jpg

GALATASARAY TARAFTARI BU HABERLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇACAK

Bir diğer iddia ise Beyern Münih'in genç yıldızı tekrardan Galatasaray'a kiralayıp gelişimini sağlamak istediği olduğu ortaya çıktı. Eğer bu olursa sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda büyük bir kozu eline geçirmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN