Galatasaray sezon sonunda resmen para basacak! 70 milyon euro! Aslan köşeyi dönecek...

Galatasaray sezon sonunda resmen para basacak! 70 milyon euro! Aslan köşeyi dönecek...

Sezon sonunu yaklaşmasıyla yeni sezonunun planlamasına başlayan Galatasaray, sezon sonunda adeta para basacak. Aslan, iki yıldızı için 70 milyon euro hedefliyor.

Süper Lig'in ikinci yarısında 15'te 15 yaparak tekrarlanması zor bir başarıya imza atan Galatasaray, sezon sonunda adeta para basacak. Devre arasında Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e satarak tarihi bir gelir elde eden sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde adeta köşeyi dönecek.

Okan Buruk yönetiminde oyuncularının performansını artıran sarı-kırmızılı ekip, sezonun sona ermesiyle birlikte paraya para demeyecek. Dev takımlar şimdiden sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncuları için sıraya girdi.

HEDEF 70 MİLYON EURO

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa devlerinin transfer listesine giren savunma oyuncusu Barış Alper Yılmaz ve Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez için toplamda 70 milyon euroluk gelir bekliyor.

Aslan'ın iki futbolcuyu da 35 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği öne sürüldü. Geçen yaz transfer döneminde 9,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Sanchez, gösterdiği performansla değerini 17 milyon euroya yükseltti.

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında tüm kulvarlarda 28 karşılaşmada görev alan savunma oyuncusu, takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu.

2021 yılının yaz transfer döneminde 2,1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Barış Alper Yılmaz ise gösterdiği performansla değerini 13 milyon euroya yükseltti. 23 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon görev aldığı 51 karşılaşmada 6 gol 9 asiste imza atarak sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk yürüyüşünde başrol oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN