Galatasaray Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor! Aslan'a 52 milyon euroluk süper yıldız: 179 gol 82 asist...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor! Aslan'a 52 milyon euroluk süper yıldız: 179 gol 82 asist...

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilmek amacıyla yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Aslan bu hedef doğrultusunda 52 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Süper Lig'de sezonun şampiyonu Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Devler Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma hedefiyle gözünü 52 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan sarı-kırmızılı ekip, yıldız isimleri kadrosuna katarak Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı hedefliyor.

Yeni sezonda Avrupa'da başarıyı hedefleyen Galatasaray, 52 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı. A Spor'da yer alan habere göre; Aslan, İtalyan devi Roma'da forma giyen Arjantinli süper yıldız Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

2025 yılına dek Roma ile sözleşmesi bulunan Arjantinli süper yıldız bu sezon görev aldığı 39 karşılaşmada 16 gol 10 asiste imza attı.Paulo Dybala remains doubtful for Juventus showdown

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 52 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca toplamda 482 karşılaşmada görev alan Arjantinli 10 numara bu karşılaşmalarda 179 gol 82 asiste imza attı. Aslan'ın Dybala transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN