Galatasaray sağ gösterip sol vurdu! Orta sahaya Hırvat maestro. Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı ikna etti, hayırlı olsun

Galatasaray sağ gösterip sol vurdu! Orta sahaya Hırvat maestro. Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı ikna etti, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı devam ediyor. Şuana kadar birçok yıldızla anılan Aslan'dan flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray sağ gösterip sol vurdu! Orta sahaya Hırvat maestro. Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı ikna etti, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Orta saha için uzun süredir arayışta olan sarı-kırmızılılardan flaş bir hamle geldi. Galatasaray sağ gösterip sol vurdu! Orta sahaya Hırvat maestro. Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızı ikna etti, hayırlı olsun.

GALATASARAY SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Rus Ligi ekiplerinden Zenit'te forma giyen Wendel için temas kuran Cimbom, Sambacı yıldızın bonservisi konusunda anlaşma sağlayamadı. Manchester United'dan Scott McTominay ile görüşen sarı-kırmızılılar, İskoç yıldızla her konuda anlaştığı kaydedildi. Buna karşın Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag'ın 27 yaşındaki oyuncuyu tutmak istediği belirtildi. Orta saha bölgesini güçlendirmek için daha fazla beklemek istemeyen G.Saray için, Avusturya basını flaş bir iddia ortaya attı.

yeni-proje-2024-08-01t135044-553.jpg

ORTA SAHAYA HIRVAT MAESTRO! OKAN BURUK 21 YAŞINDAKİ YILDIZI İKAN ETTİ, HAYIRLI OLSUN

aspor.com.tr'den Mehmet Göksel Taşova'nın Salzburger Nachrichten'den derlediği habere göre; Galatasaray, Salzburg'da forma giyen Luka Sucic ile ilgileniyor. 21 yaşındaki Hırvat oyuncu, ayrıca Borussia Dortmund ve Monaco'nun da transfer listesinde bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Salzburg formasıyla 32 maça çıkan Lucic, 5 gol - 9 asistlik performans gösterdi ve 2 bin 215 dakika sahada kaldı.

yeni-proje-2024-08-01t135127-506.jpg

Luka Sucic, 8 Eylül 2002'de Avusturya'nın Linz kentinde dünyaya geldi. Futbola Alkoven altyapısında başladı. Sırasıyla Edelveib ve Salzburg altyapılarında forma giyen Sucic, 2020 yazında A takıma yükseldi. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN