Galatasaray Muslera'nın yerini dolduruyor! George Gardi devrede

Galatasaray Muslera'nın yerini dolduruyor! George Gardi devrede

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Muslera'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kalecinin yerini nasıl dolduracağı büyük merak konusu. Dünyaca ünlü futbolcuları Aslan'a getiren menajer George Gardi, bu transfer için bizzat devrede

Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk'un Muslera ile ilgili sözleri, bir dönemin Galatasaray için kapanacağı işaretini vermişti.

Fernando Muslera'nın sezon sonu Galatasaray'dan büyük olasılıkla ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un da açıkça "Ülkesine dönmek istiyor" dediği Uruguaylı eldivenin yerine güçlü bir aday var.

Fanatik gazetesinin haberine göre, PSV ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Walter Benitez için Gardi devreye girecek.

En ciddi talipleri Galatasaray ve Atletico Madrid olan 31 yaşındaki eldevinin sezon sonunda akıbetinin ne olacağı merak konusu.

walter-benitez-psv-2024-1709220206-130695.jpeg

PSV İZİN VERMEMİŞTİ

Yaz transfer döneminde Atletico Madrid'in transfer etmek istediği Walter Benitez'e kulübü PSV izin vermemişti. Bu gelişme sonrası Benitez ile PSV arasında gerilim yaşanmış ve Arjantinli eldivenin sözleşme yenileme görüşmeleri durmuştu.

Walter Benitez bu sezon PSV Eindhoven formasıyla 10 maça çıktı. Arjantinli eldiven bu karşılaşmalarda 10 gol yerken, kalesini ise 3 maçta gole kapattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN