Galatasaray istedi Fenerbahçe kaptı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İngiltere'den yola çıktı geliyor

Galatasaray istedi Fenerbahçe kaptı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İngiltere'den yola çıktı geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertliler orta sahaya takviye için ince eleyip sık dökerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray istedi Fenerbahçe kaptı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İngiltere'den yola çıktı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk umutlarını son haftaya kadar taşıyan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldız ile anlaşmaya varan sarı-lacivertliler orta sahaya yeni bir dinoma ararken sürpriz bir transfer imza atmak üzere. Galatasaray istedi Fenerbahçe kaptı! Başkan Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İngiltere'den yola çıktı geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY İSTEDİ FENERBAHÇE KAPTI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden sarı-lacivertlilerden transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat ile anlaşma aşamasına geldi.

yeni-proje-2024-07-18t111007-304.jpg

ALİ KOÇ 22 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ! İNGİLTERE'DEN YOLA ÇIKTI GELİYOR

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan Manchester United'a 9 milyon Euro karşılığında kiralık olarak katılan Faslı orta saha sezonun tamamlanması ile takımına dönmüştü. Eski Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un Faslı oyuncunun transferi için takımıyla 6 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı, Dursun Özbek yönetiminin ise transferi veto ettiğini iddia edilmişti.

yeni-proje-2024-07-18t111117-665.jpg

27 yaşındaki Sofyan Amrabat'ın abisi Nordin Amrabat, daha önce Süper Lig'de Kayserispor ve Galatasaray formalarını terletmişti. Öte yandan Sofyan Amrabat geçen sezon Manchester United'da toplam 30 maçta forma giydi. Amrabat bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN