Galatasaray İlkay Gündoğan'a resmi teklifini yaptı! İşte İlkay'ın cevabı...

Galatasaray İlkay Gündoğan'a resmi teklifini yaptı! İşte İlkay'ın cevabı...

Orta sahasını güçlendirme kararı alan Galatasaray, İlkay Gündoğan'a resmi teklifi yaptı. Alman orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı ekibe verdiği yanıt belli oldu.

Cumartesi akşamı Süper Kupa'da Beşiktaş ile mücadele edecek Galatasaray, orta saha takviyesi için çalışmalara başladı. Geçen sezon bu pozisyonda sıkıntılar yaşayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Süper Lig'in son şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, geçen yıl yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olan Almanya orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etti. Aslan, yıldız oyuncunun transferi için resmi teklifini yaptı.

Tecrübeli futbolcunun sar-kırmızılı yöneticilere "Barcelona bana git demedi, git demedikleri sürece buradayım" şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

Yıldız orta saha oyuncusundan gelen olumsuz yanıt sonrasında sarı-kırmızılı ekip, orta saha pozisyonu için farklı alternatiflere yönelme kararı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN