Galatasaray büyük oynuyor! Aslan 42 milyon euroluk bombayı patlatıyor...

Galatasaray büyük oynuyor! Aslan 42 milyon euroluk bombayı patlatıyor...

Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Aslan, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

İsviçre ekibi Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, transferde gaza bastı.

Elias Jelert, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Osimhen ve Ismail Joshua Jakobs transferinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı ekip, bu kez gözünü 42 milyon euroluk hücum oyuncusuna dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Aslan, güncel piyasa değeri 6,5 milyon euro olan 31 yaşındaki hücum oyuncusu Filip Kostić transferi için Juventus ile görüşmelere başladı. Geçen sezon Juventus forması altında 33 karşılaşmada görev alırken 4 asiste imza attı.

Sırp hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 42,85 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Filip Kostić Galatasaray'a mı geliyor? İşte transferde son durum - Çorum Haber - Çorum Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN