Galatasaray bombayı patlattı! Cumartesi günü özel uçakla geliyor! Aslan yeni defansına kavuşuyor...

Galatasaray bombayı patlattı! Cumartesi günü özel uçakla geliyor! Aslan yeni defansına kavuşuyor...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve şampiyonluk sayısını 25'e yükseltmeyi hedefleyen Galatasaray, bombayı patlattı.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana yalnızca Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı.

Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlattı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yollarını ayırdığı günden bu yana sağ bek arayışında olan sarı-kırmızılı ekip, yeni defansını Fransa'da buldu.

Sarı-kırmızılı ekibin Fransız ekibi Rennes formasını terleten Guela Doue ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray'ın bu transfer için Rennes ile de el sıkıştığı belirtildi.

Aslan'ın Fildişi Sahilli oyuncuya yıllık 1,3 milyon euro garanti ücret ödeyeceği, Fransız ekibine ise bonuslar hariç 6 milyon euroluk ödeme yapacağı kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu, geçtiğimiz sezon Rennes forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 4 asistlik katkı sundu. Genç savunmacının Cumartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN