Galatasaray bombayı patlattı! 37milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Galatasaray bombayı patlattı! 37milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Savunma hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, 37 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezona Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. İsviçre ekibi Young Boys'a iki maçta da mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 37 milyon euroluk süper yıldıza kavuşmak için geri sayıma geçti.

Son haftalarda savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Galatasaray, bombayı patlatıyor. Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı transfer eden sarı-kırmızılı ekip, dünya yıldızının transferinde önemli mesafe aldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Mario Hermoso transferinde sona yaklaştı. İspanyol oyuncuya maaş ve imza parası olarak yaklaşık 5 milyon € ödenmesi bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinde 45 müsabakada görev alırken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu. Atlético Madrid ile yollarını ayıran tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 37,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Aslan'ın bu transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Mario Hermoso - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN