Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 35 milyon euroluk süper yıldız...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 35 milyon euroluk süper yıldız...

Okan Buruk yönetiminde üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatıyor. Aslan, 35 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'u 1-5 mağlup ederek sezona 3'te 3 yaparak başlayan Galatasaray, gözünü kararttı. Aslan, 35 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, bombayı patlatıyor. Aslan, gözünü Fransız süper yıldıza dikti.

Geçen sezondan bu yana orta sahada büyük sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona yıldız bir takviye yapma kararı aldı. Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, İtalyan devi Juventus ile yollarını ayıran Fransız süper yıldız Adrien Rabiot için yeni bir teklif yaptı. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Juventus forması altında 35 müsabakada görev alarak takımına 5 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN