Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan yeni savunmacısını Hollanda'da buldu...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan yeni savunmacısını Hollanda'da buldu...

Young Boys karşısında alınan yenilgi sonrasında savunma hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, yeni sol bekini Hollanda'da buldu.

Sezona Süper Kupa'daki Beşiktaş hezimetiyle başlayan Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys'a elenerek Devler Ligi'ne veda etti. Avrupa macerasına Avrupa Ligi'nden devam edecek olan Galatasaray, yeni savunmacısını Hollanda'da buldu.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a her iki maçta da yenilerek Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Savunma hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, sol bek takviyesi için düğmeye bastı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer sezonunun bitimine az bir süre kala takviye operasyonunda gaza bastı. Young Boys karşısında alınan yenilgi sonrasında sol beke takviye yapma kararı alan Galatasaray, gözünü Hollanda'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Hollanda devi Ajax formasını terleten Owen Wijndal için düğmeye bastı. Aslan, geçtiğimiz sezonu Antwerp’te geçiren Hollandalı savunma oyuncusu için kolları sıvadı.

Güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro olan 24 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplam 10 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçen sezon kiralık görev aldığı Antwerp forması altında 40 maçta görev alırken 1 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN