Galatasaray bir bombayı daha patlatıyor! Aslan yeni savunmacısına kavuşuyor...

Galatasaray bir bombayı daha patlatıyor! Aslan yeni savunmacısına kavuşuyor...

Yarın akşam Young Boys ile mücadele edecek Galatasaray güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile mücadele edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fransa'ya dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Fransız devi Monaco formasını terleten Senegalli sol bek oyuncusu Ismail Jakobs için düğmeye bastı. Aslan, 25 yaşındaki sol bek oyuncusu için şarta bağlı zorunlu satın alma ile kiralık teklifini yaptı.

Aslan'ın genç yetenek için 1 milyon euro kiralama bedeli ve 8 milyon euro 8 milyon euro şarta bağlı zorunlu satın alma bedeliyle Fransız ekibinin kapısını çaldığı öne sürüldü.

Geçen sezon 23 karşılaşmada görev alan genç yetenek, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Sarı-kırmızılı ekibin genç savunma oyuncusunun transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.Galatasaray, Ismail Jakobs için resmi teklifte bulundu | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN