Galatasaray 33 milyon euroluk orta saha ile anlaşmaya vardı! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 76 asist...

Galatasaray 33 milyon euroluk orta saha ile anlaşmaya vardı! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 76 asist...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, 33 milyon euroluk süper yıldız ile şimdiden el sıkıştı. Aslan, tarihi transfer bombasını patlatmak için geri sayıma geçti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip, bir yandan mutlu sona ulaşmayı hedeflerken bir yandan da gelecek sezonun planlamasına başladı. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldız ile şimdiden el sıkıştı.

Sezonu ilk iki sırada bitirmeyi garantileyen Süper Lig'in lideri Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı. Aslan, 33milyon euroluk süper yıldız orta saha ile şimdiden el sıkıştı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İlkay Gündoğan, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardı. 34 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun futbolu Galatasaray forması altında bırakmayı istediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon 42 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 10 asistlik katkı sundu.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

34 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca toplamda 599 karşılaşmada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 115 gol 76 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN