Galatasaray 18 milyon euroluk bombayı patlattı! Süper Kupa'ya saatler kala...

Galatasaray 18 milyon euroluk bombayı patlattı! Süper Kupa'ya saatler kala...

Yarın akşam Süper Kupa'da Beşiktaş ile mücadele edecek Galatasaray, dev derbiye saatler kala bombayı patlattı.

Yarın akşam sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray, transferde bombayı patlattı. Aslan, 18 milyon euroluk orta saha oyuncusunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Geçen sezon Uruguaylı süper yıldızı Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yeni sezonda 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu, Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara'nın transferini bitirdi. Sarı-kırmızılı ekibin, bu transferin gerçekleşmesi için İngiliz ekibi Norwich City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 53 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 14 gol 13 asiste imza attı. Aslan'ın bu transferde kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Sportif Cümleler: Kontrat #26; Gabriel Sara

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN