Fırtına yılın transfer bombasını patlatıyor! Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! 184 gol 60 asist...

Fırtına yılın transfer bombasını patlatıyor! Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! 184 gol 60 asist...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmaya çok yakın.

Yeni sezonun ilk resmi maçında 25 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok ile mücadele edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekip, yılın transfer bombasını patlatıyor.

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için temaslarını sürdüren Trabzonspor, golcü oyuncudan gelebilecek olumsuz yanıt ihtimaline karşı alternatif isimlere yöneldi.

Karadeniz ekibinin Beşiktaş'ın eski golcüsü, Hollandalı yıldız Wout Weghorst için devreye girdiği öğrenildi. Özellikle Abdullah Avcı'nın golcü oyuncuyu ısrarla istediği ileri sürüldü. Karadeniz ekibinin Hollandalı golcünün transferinde önemi mesafe aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hoffenheim formasını terleten Hollandalı golcü, 29 karşılaşmada görev alırken 7 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değer 6 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2022-23 sezonunun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten yıldız golcü, siyah-beyazlı forma altında görev aldığı 18 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Tecrübeli golcü, futbol hayatı boyunca ise 487 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 184 gol 60 asiste imza attı.

Weghorst, Trabzonspor maçından 3 puan istiyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN