Fırtına bombayı patlattı! 24 milyon euroluk süper yıldız imza için Trabzon'a geldi...

Fırtına bombayı patlattı! 24 milyon euroluk süper yıldız imza için Trabzon'a geldi...

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, 24 milyon euroluk süper yıldızı Trabzon'a getirdi.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok'un konuğu olacak Trabzonspor, 24 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. Fırtına, 24 miyon euroluk yıldız oyuncunun transferini bitirdi.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme ve Pedro Malheiro kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez 24 milyon euroluk stoper oyuncusunun transferini bitirdi.

Trabzonspor'un İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'den renklerine bağladığı 33 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu Stefan Savic, resmi sözleşmeye imza atmak için Trabzon'a geldi.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli savunma oyuncusu Süreç biraz uzundu, ama sonu güzel oldu. Taraftarlara ve diğer takım arkadaşlarım ile de tanışmak için bende sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon. Abdullah Avcı ile görüştüm sezon başında büyük bir beklenti ile başlıyoruz çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu Stefan Savic Trabzon'da - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çeken yıldız savunmacı için bugüne dek toplamda 24,3 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezon İspanyol devinin forması altında 33 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki stoper, skor katkısı sunamadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN