Fırtına bir ilke imza atıyor! Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Fırtına bir ilke imza atıyor! Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Yaz transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, transferde bir ilke imza atmayı planlıyor. Fırtına, tarihe geçecek transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, tarihe geçecek transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk yarışının içinde yer almayı hedefleyen Trabzonspor, transferdeki hareketliliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi transfer eden bordo-mavili ekip, bu kez gözünü Belçika'ya dikti.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, Belçika ekibi Gent formasını terleten Güney Koreli orta saha oyuncusu Hyun-seok Hong için kolları sıvadı. Scout ekibinin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu olumlu rapor sunduğu öne sürüldü.

Bordo-mavili yönetim bu gelişme sonrasında Güney Koreli orta saha oyuncusu için maliyet araştırması yapmaya başladı. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Koreli orta saha geçen sezon 43 karşılaşmada görev alırken 7 gol 8 asistlik performansa imza attı.

TARİHE GEÇECEK

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzonspor'a imza atması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk Güney Koreli orta saha oyuncusu olarak tarihe geçecek.

Hyun-seok Hong - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN