Fırtına bir ayrılığı daha resmen açıkladı: Trabzonspor'da yaprak dökümü!

Fırtına bir ayrılığı daha resmen açıkladı: Trabzonspor'da yaprak dökümü!

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Nicolas Pépé, Thomas Meunier ve Montasser Lahtimi ile ise yollarını ayıran Trabzonspor, bir ismiyle daha ayrılık yaşadığını resmen açıkladı.

Macaristan'daki 14 günlük kampı tamamlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yeni sezon çalışmalarına Trabzon'da devam edecek. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo-mavili ekipte yaprak dökümü yaşanıyor. Fırtına, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan, Nicolas Pépé, Thomas Meunier ve Montasser Lahtimi ile ise yollarını ayıran bordo-mavili ekip bir ismiyle daha vedalaştı.

Karadeniz ekibi geçen sezon yaz transfer döneminde transfer ettiği Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna Duyuru Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Dimitrios Kourbelis arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya bugüne kadar hak etmiş olduğu maaş ve diğer alacakları dışında herhangi bir fesih tazminatı ödemesi yapılmayacaktır."

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Trabzonspor formasını sadece 6 karşılaşmada terletmişti.

Dimitrios Kourbelis Trabzonspor'a geliş amacını açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN