Ferdi Kadıoğlu, transfer dedikoduları hakkında net konuştu

Ferdi Kadıoğlu, transfer dedikoduları hakkında net konuştu

Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu. Genç futbolcu, tek hedefinin Fenerbahçe ile kupalar kazanmak olduğunu belirtti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de, takımın en büyük yıldızı şüphesiz Ferdi Kadıoğlu. Teknik direktör Vitor Pereira'nın, kendisini bek oynatmasıyla birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açan Ferdi'ye Avrupa'nın dev kulüpleri talip durumda.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali, Sacha Boey'un Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmasının ardından yeniden gündeme geldi. Gaziantep FK maçının ardından kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Ferdi, takımdaki geleceği hakkında net konuştu. Yıldız futbolcu açıklamasında şöyle konuştu:

''Benim için en önemlisi Fenerbahçe. Kupalar için savaşıyorum. Bunun için buradayım. Sonrasında neler olur bilemeyiz. Transferi düşünmüyorum. Benim şu andaki amacım kazanabileceğimiz 4 kupayı kazanmak. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım.''

24 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta toplam 5 gole doğrudan katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN