Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, siyah--beyazlı yönetimi hedef aldı! Beşiktaş taraftarına yanıt verdi...

Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, siyah--beyazlı yönetimi hedef aldı! Beşiktaş taraftarına yanıt verdi...

Fenerbahçe'ye transfer olarak Beşiktaş taraftarının tepkisini toplayan Cenk Tosun, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek siyah-beyazlı yönetimi hedef aldı.

Beşiktaş ile yollarını ayırarak Fenerbahçe'ye transfer olan milli golcü Cenk Tosun, siyah-beyazlı yönetimi hedef aldı. Tecrübeli golcünün Başkan Hasan Arat ye yönetimini hedef alan açıklamaları özellikle sosyal medyada tepki topladı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya maçında attığı golle A Milli Takım'ın gruptan çıkmasını sağlayan isim olan milli golcü Cenk Tosun, yeni sezonda Fenerbahçe formasını terletecek.

Siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen ve 'Tosun Paşa' lakabıyla anılan golcü oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olması Beşiktaşlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt veren milli golcü Beşiktaş yönetimini hedef alan açıklamalara imza attı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ HEDEF ALDI

BeIN Sports'a konuşan golcü oyuncu, Beşiktaş yönetiminin kendisine teklif yapmadığını öne sürerek "Sözleşmem bittikten sonra Beşiktaş'ın teklif yapmasını bekledim, yapmadılar" açıklamasına imza attı.

Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşmaya varan golcü oyuncunun yaklaşık 2.5 milyon euro kazanacağı öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekibin Cenk Tosun'un transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN