Fenerbahçe'ye Portekizli orta saha! Jose Mourinho 19 yaşındaki yıldızı bizzat arayıp çağırdı. Ali Koç özel jetiyle getiriyor

Fenerbahçe'ye Portekizli orta saha! Jose Mourinho 19 yaşındaki yıldızı bizzat arayıp çağırdı. Ali Koç özel jetiyle getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı takıma dahil eden sarı-lacivertli ekip transferde durdurak bilmiyor. Özellikle orta sahaya takviyede bulunmak isteyen Kanarya'dan ilk hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'ye Portekizli orta saha! Jose Mourinho 19 yaşındaki yıldızı bizzat arayıp çağırdı. Ali Koç özel jetiyle getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerden bomba bir hamle geldi. Fenerbahçe'ye Portekizli orta saha! Jose Mourinho 19 yaşındaki yıldızı bizzat arayıp çağırdı. Başkan Ali Koç özel jetiyle getiriyor.

FENERBAHÇE'YE PORTEKİZLİ ORTA SAHA

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle merkez orta sahaya takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atmak üzere. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, 19 yaşındaki genç yıldız Dario Essugo'yu transfer listesine aldı. Portekizli oyuncuyu yatırım transferi olarak da planlayan Fenerbahçe, oyuncunun kulübüyle ve temsilcisiyle görüşmelere başlayacak.

yeni-proje-2024-07-27t115313-480.jpg

JOSE MOURINHO 19 YAŞINDAKİ YILDIZI BİZZAT ARAYIP ÇAĞIRDI! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

Sporting Lizbon forması giyen Dario Essugo, geçtiğimiz sezonu Chaves'te kiralık olarak geçirdi. Portekizli futbolcu, Chaves'te 14 maçta forma giydi. Bu maçların 13'üne ilk 11'de başlayan Dario Essugo, gol ya da asist katkısı üretemedi. Kariyerinde toplamda 61 maça çıkan 19 yaşındaki genç futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

yeni-proje-2024-07-27t115341-488.jpg

Ön libero mevkisinde forma giyen Dario Essugo, merkez orta saha hattında da görev yapabiliyor. 2005 doğumlu oyuncunun, kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2025'de sona eriyor. Portekizli futbolcunun piyasa değeri ise 3,5 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN