Fenerbahçe'ye Medina şoku! Devre arasında transfer olacaktı...

Fenerbahçe'ye Medina şoku! Devre arasında transfer olacaktı...

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun özellikle transfer edilmesini istediği isimler arasında yer alan Boca Juniors'ın 22 yaşındaki orta sahası Cristian Medina'dan kötü haber geldi. Medina'yı Yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan Sarı-Lacivertli ekip, Arjantinli kulübün isteği doğrultusunda oyuncuyu devre arasında takıma katmayı planlarken bu transfer alakalı şok bir gelişme yaşandı.

Yeni sezonda yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun listesi doğrultusunda bütün transferler tamamlanırken, sadece Boca Juniors'ın 22 yaşındaki yıldız futbolcusu Cristian Medina kadroya katılamamıştı. Arjantin ekibi yetkilileri Sarı-Lacivertli ekiple tüm anlaşmaları sağlamış ancak Medina'yı yaz transfer döneminde takımdan göndermek istememişti. Fenerbahçe yöneticileriyle temasa geçen Arjantin kulübü, oyuncunun gidişine Ocak ayında gerçekleşecek olan devre arası transfer döneminde izin verdi. Kanarya bu teklifi kabul ederken 22 yaşındaki futbolcusunu beklemeye geçti. 20 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşma sağlanan Medina'dan üzücü bir haber geldi.

boca-juniors-v-palmeiras-semi-final-copa-conmebol-libertadores-2023-scaled.jpgArjantin Ligi'nde Boca Juniors'ın Club Atletico Belgrano ile oynadığı maçın 38. dakikasında 22 yaşındaki futbolcu bir sakatlık yaşadı. Rakibiyle çarpışması sonucu yerde kalan Medina oyuna devam edemedi. Sağ baldırından sakatlık yaşayan Cristian Medina için kulübünden yapılan açıklamada oyuncunun tedavisine başlandığı v e bir süre sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN