Fenerbahçe'ye İranlı gol makinesi geliyor! Jose Mourinho eski futbolcusunu arayıp ikna etti. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'ye İranlı gol makinesi geliyor! Jose Mourinho eski futbolcusunu arayıp ikna etti. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara devam eden sarı-lacivertlilerde transfer harekatı başladı. Takıma birçok takviyede bulunan Kanarya'dan bir bomba daha geldi. Fenerbahçe'ye İranlı gol makinesi geliyor! Jose Mourinho eski futbolcusunu arayıp ikna etti. Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için hazırlıklar sürüyor. Takıma birçok takviyeler yapan sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'ye İranlı gol makinesi geliyor! Jose Mourinho eski futbolcusunu arayıp ikna etti. Ali Koç özel jetiyle getirecek.

FENERBAHÇE'YE İRANLI GOL MAKİNESİ GELİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yılık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Forvet arayışında olan Kanarya'dan ilk hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Sardar Azmoun'un Bayer Leverkusen'den ayrılabileceğini ve Fenerbahçe'nin İranlı golcü için devreye girdiği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-17t092152-271.jpg

JOSE MOURINHO ESKİ FUTBOLCUSUNU ARAYIP İKNA ETTİ! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE ALIP GELECEK

29 yaşındaki oyuncu kendisine takım arıyor. Gelen teklifler var. Lyon, Fenerbahçe ve Sevilla'nın yanı sıra Katar ile BAE'den iki kulüp ilgileniyor. F.Bahçe'nin alternatifli listesinde yer alan İranlı oyuncunun Bayer Leverkusen'le 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Sardar'ın piyasa değeri ise 8 milyon euro. Sardar Azmoun, Jose Mourinho'yla Roma'da birlikte çalıştı.

yeni-proje-2024-07-17t092203-132.jpg

Portekizli teknik adam önderliğinde 15 maçta 305 dakika süre alan İranlı oyuncu, 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN