Fenerbahçe'ye elenen Lugano'nun hocasından Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklama!

Fenerbahçe'ye elenen Lugano'nun hocasından Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklama!

Fenerbahçe'ye 3-4 ve 2-1'lik skorlarla mağlup olarak Devler Ligi'ne veda eden İsviçre ekibi Lugano'da Mattia Croci-Torti, maçın ardından yaptığı açıklamalar ile Beşiktaş taraftarının tepkisini topladı.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre ekibi Lugano'yu 6-4 ile eleyerek Devler Ligi'nde 3. eleme turuna yükseldi. Tura veda eden Lugano'nun İsviçreli teknik adamı Mattia Croci-Torti, maçın ardından yaptığı açıklamalar ile Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. 3. eleme turuna yükselene sarı-laciverti ekip, Devler Ligi'nde play-off aşamasına kalmak için 6-13 Ağustos'ta Lille ile mücadele edecek.

Fenerbahçe'ye elenerek Devler Ligi'ne veda eden Lugano'da Mattia Croci-Torti, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Geçen sezon Beşiktaş ile oynadıkları maçlar ile Fenerbahçe eşleşmesini karşılaştıran Mattia Croci-Torti, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha kaliteli bir takım olduğunu vurguladı. Fenerbahçe'nin ilerleyen süreçte çok iyi bir takım olacağı görüşünü savunan İsviçreli teknik adam, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe, Beşiktaş'a göre daha kaliteli bir takım. Geçen sene Beşiktaş sıkıntı çekiyordu. Seyirci de yönetimi ıslıkladı. O bizim için avantajdı. Ama Fenerbahçe seyircisi önünde benim için daha kaliteli bir takımdı

Fenerbahçe'yi daha iyi bekliyorduk. Biz ilk dakikadan itibaren oyunu elimize aldık. Fenerbahçe'nin geri çekilmesine şaşırdık. Biz oyunumuzu oynadık, golü de bulduk. Fenerbahçe'nin bütün oyuncuları fit değil. Bence Fenerbahçe çok çok iyi bir takım olacak."

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN