Fenerbahçe'ye 33 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 78 asist...

Fenerbahçe'ye 33 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 78 asist...

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe bu kez de 33 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Lille takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek sarı-lacivertli ekipte sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan sarı-lacivertli ekip, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Brezilyalı süper yıldızı Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta saha için arayışlara başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Kanarya, geçen yıl yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in İspanyol basınından derlediği habere göre; Jose Mourinho'nun bu transferde oldukça istekli olduğu vurgulanırken Acun Ilıcalı'nın İlkay Gündoğan transferi için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 33 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 33,35 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen sezon Barcelona forması altında 51 müsabakada görev alan Alman orta saha oyuncusu, takımına 5 gol 14 asistlik katkı sundu. Alman orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 608 karşılaşmada görev alırken 115 gol 78 asiste imza attı.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN