Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk orta saha! Mourinho yeni orta sahasını buldu...

Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk orta saha! Mourinho yeni orta sahasını buldu...

Geçen sezon Fred'in sakatlık yaşadığı dönemde orta sahada büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, bu pozisyona takviye yapmak için kolları sıvadı. Kanarya, gözünü 13 milyon euroluk orta sahaya dikti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini toplam 6-4 ile eleyerek 3. eleme turuna yükseldi. Kanarya, Devler Ligi'nde play-off turuna kalmak için Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, 13 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Devler Ligi 3. eleme turunda 6 Ağustos'ta deplasmanda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe, 13 Ağustos'ta rakibini Kadıköy'de ağırlayacak. Fransız rakibini eleyerek play-off aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, gözünü Avusturya'ya dikti.

2008 yılından bu yana Devler Ligi'nde grup aşamasına kalamayan, 2014 yılından bu yana ise Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Jose Mourinho liderliğinde bu iki özlemini dindirmeyi hedefliyor.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez de 13 milyon euroluk orta saha oyuncusunun transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, rotasını Avusturya'ya kırdı. Kanarya, Salzburg forması giyen Maurits Kjaergaard için girişimlere başladı. Sarı-lacivertli ekibin, 21 yaşındaki genç yeteneğin transferi için temaslara başladığı öne sürüldü.

Haziran 2026'ya dek Avusturya ekibiyle sözleşmesi bulunan genç yeteneğin güncel piyasa değerinin 13 milyon euro olduğu öğrenildi.

Son dakika... Fenerbahçe için Kjaergaard iddiası! - Spor Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN