Fenerbahçe'nin yeni gol kralı hayırlı olsun! Mourinho 25 milyon euroluk yıldız forveti İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı

Fenerbahçe'nin yeni gol kralı hayırlı olsun! Mourinho 25 milyon euroluk yıldız forveti İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Fenerbahçe'nin yeni gol kralı hayırlı olsun! Mourinho 25 milyon euroluk yıldız forveti İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin yeni gol kralı hayırlı olsun! Mourinho 25 milyon euroluk yıldız forveti İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı.

FENERBAHÇE'NİN YENİ GOL KRALI HAYIRLI OLSUN

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth'a yöneldiği iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, En Nesyri transferi için 48 saat süre vermişti. Bu zaman içerisinde transfer sürecinin tamamlanamaması durumunda yönetimin Norveçli yıldıza rotayı çevireceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-21t123902-674.jpg

MOURINHO 25 MİLYON EUROLUK YILDIZ FORVETİ İSTANBUL'A GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI

Sörloth, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giymişti. O sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sörloth, bordo-mavili formayı 49 maçta giydi. Kuzeyin Kralı lakabını alan santrfor sezonu 33 gol ve 11 asistle tamamladı.

yeni-proje-2024-07-21t123923-599.jpg

Son olarak İspanyol ekibi Villarreal'de forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, 41 maçta 26 gol ve 6 asiste imza attı. Alexander Sörloth'un bonservis değeri 25 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN