Fenerbahçe'nin tarihine geçmişti! İsmail Kartal aylar sonra görüntülendi! Yeni tarzı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'nin tarihine geçmişti! İsmail Kartal aylar sonra görüntülendi! Yeni tarzı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'nin başında 99 puan toplayarak tekrarlanması zor bir başarıya imza atan İsmail Kartal, aylar sonra ve yeni tarzıyla görüntülendi.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında 99 puan toplayarak tarihi bir başarıya imza atan İsmail Kartal, aylar sonra görüntülendi. Kanarya'dan ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren tecrübeli teknik adam aylar sonra objektiflere yakalandı.

Geride kalan sezonda Süper Lig'de 99 puan toplayarak Fenerbahçe'nin tarihine geçen, Konferans Ligi'nde ise sarı-lacivertli ekibi çeyrek finale çıkartan tecrübeli teknik adam İsmail Kartal aylar görüntülendi.

Fenerbahçe'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan ve gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden İsmail Kartal, yeni tarzıyla herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam dün öğle saatlerinde bir çay ocağında görüntülendi.

Başarılı teknik adamın çay ocağında görüntülenen karesi sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN