Fenerbahçe'nin şikayeti üzerinde Dursun Özbek savcılığa ifade verdi

Fenerbahçe'nin şikayeti üzerinde Dursun Özbek savcılığa ifade verdi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe tarafından hakkında yapılan şikayete ilişkin savcılığa ifade verdi.

İstanbul'da futbol camiasını sarsan gelişmelerin merkezinde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek yer aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Özbek, "şüpheli" sıfatıyla ifade vermek üzere İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne çağrıldı.

Özbek, ifadesinde geçtiğimiz Kasım ve Şubat aylarında yaptığı açıklamaların ardından gündeme gelen tartışmalı söylemleriyle ilgili detaylı bir şekilde savunma yaptı. Fenerbahçe'nin kendisi hakkındaki şikayetini ise "oyunlaştırılmış bir tartışma" olarak değerlendirerek yanıtladı.

'SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM'

Savcılık ifadesinin ardından adliyeden ayrılan Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Söylediklerimin arkasındayım ve yargının kararına saygı duyacağım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN