Fenerbahçe'nin forvetine İngiliz dinamo! Jose Mourinho devreye girdi. 35 milyon euroluk yıldız imzayı attı geliyor

Fenerbahçe'nin forvetine İngiliz dinamo! Jose Mourinho devreye girdi. 35 milyon euroluk yıldız imzayı attı geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler özellikle hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvamış durumda. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin forvetine İngiliz dinamo! Jose Mourinho devreye girdi. 35 milyon euroluk yıldız imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde hücum hattına yönelik sürpriz bir transfer gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin forvetine İngiliz dinamo! Jose Mourinho devreye girdi. 35 milyon euroluk yıldız imzayı attı geliyor.

FENEBAHÇE'NİN FORVETİNE İNGİLİZ DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli yönetim aradığı ismi buldu. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, İngiliz devi Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sterling için devrede olduğu yazıldı.

yeni-proje-2024-08-21t095806-946.jpg

JOSE MOURINHO DEVREYE GİRDİ! 35 MİLYON EUROLUK YILDIZ İMZAYI ATTI GELİYOR

Raheem Sterling ile İtalyan devi Juventus ve Suudi Arabistan'ın parlak ekiplerinden Al-Ahli de ilgileniyor. Haberde, "Raheem Sterling, artık Chelsea'de planların bir parçası olarak görülmüyor. Joao Felix'in 'Maviler'e transferi, Sterling'in ayrılığını netleştirdi. 29 yaşındaki İngiliz kanadı elden çıkarma ihtiyacı doğan Chelsea'yle ilk temas kuran takımlar Juventus, Al-Ahli ve Fenerbahçe oldu. Juventus, Chiesa'yı satarsa Sterling'e yönelecek. Arap ekibinin ise ilgisi her geçen gün artıyor... F.Bahçe'nin adı da güçlü şekilde geçiyor." denildi.

yeni-proje-2024-08-21t095751-858.jpg

Chelsea'den yaklaşık 20 milyon euro kazanan İngiliz yıldızın, İtalyan ekibinden de benzer bir beklentide bulunduğu, indirime gitmeyi kesinlikle reddettiği ve transferin de bu sebeple rafa kaldırıldığı bilgisi yer almıştı. Kariyerine Liverpool alt yapısında başlayan Sterling; Manchester City ve Chelsea gibi İngiliz devlerinde oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN