Fenerbahçe'nin eski yıldızı Bjelica, Kızılyıldız'ın eski futbolcusu tarafından bıçaklı saldırıya uğradı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Bjelica, Kızılyıldız'ın eski futbolcusu tarafından bıçaklı saldırıya uğradı

Spor dünyası bugün aldığı şok haberle sarsıldı. Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica, kariyerinin büyük bir bölümünü Kızılyıldız'da geçiren Nikola Petkovic tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Spor dünyası, bugün aldığı haberle şoka uğradı. Bir dönem Fenerbahçe Beko'da forma giyen Nemanja Bjelica, bıçaklı saldırıya uğradı.

gfk2islxkaecgi.jpg

Kariyerinde sayısız başarı olan Sırp basketbolunun efsane isimlerinden Nemanja Bjelica, başkent Belgrad'daki bir çocuk parkında bıçaklı saldırıya uğradı. Sırp medyasından edinilen bilgilere göre; Bjelica'ya saldıran isim Kızılyıldız'ın eski futbolcusu Nikola Petkovic. Saldırgan, iddialara göre, Bjelica'ya ''Aileni, çocuklarını, eşini ve seni öldüreceğim. Tüm paranı alacağım" şeklinde tehdit savurdu. Polis, saldırganı güçlükle durdurabildi.

Olayın hemen öncesinde Bjelica ile saldırgan arasında geçen diyalogun görüntüleri:

Saldırganın neden böyle bir saldırıda bulunduğu bilinmezliğini koruyor. Bjelica'nın sağlık durumu ise iyi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko kadrosunda yer alan ancak sakatlıklardan dolayı bir türlü sağlığına kavuşamayan Bjelica, yaz aylarında profesyonel basketbol kariyerini noktalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN