Fenerbahçe'nin efsane hocası Zico'dan kahreden haber! Hayatının şokunu yaşadı...

Fenerbahçe'nin efsane hocası Zico'dan kahreden haber! Hayatının şokunu yaşadı...

Fenerbahçe'de unutulmaz zaferlere imza atarak sarı-lacivertli ekibin tarihine geçen Brezilyalı futbol efsanesi Zico, Paris'te hayatının şokunu yaşadı.

2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında Fenerbahçe'de görev alarak sarı-lacivertli ekibe unutulmaz zaferler yaşatan Brezilyalı futbol efsanesi Arthur Zico'dan kahreden haber geldi. Efsane isimden gelen kötü haber sevenlerini üzüntüye boğdu.

2007-2008 sezonunda Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale ulaşarak tarihi bir başarıya imza atan Brezilyalı efsane Zico, Olimpiyat Oyunları'nı takip etmek için gittiği Paris'te hırsızlar tarafından soyuldu.

Fransız basınından Le Parisien'de yer alan habere göre; Zico'nun, Paris'te 500 bin euroluk eşyasının bulunduğu çantası çalındı.

2024 Paris Olimpiyatları'nın açılış töreni için Brezilya Olmipiyat Komitesi'yle birlikte Fransa'ya giden Arthur Zico, taksi ile seyahat ettiği sırada soyguna uğradı. Brezilyalı teknik adamın içinde pahalı bir saat, nakit para ve resmi evraklarının bulunduğu çantası, hırsızlar tarafından çalındı. Zico'nun olayın ardından suç duyurusunda bulunduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Zico, şunları söyledi:

"Basında yer aldığı üzere 25 Temmuz'da bir olay yaşadım. Eşim Sandra ve benim iyi olduğumu bildirmek isterim. Maddi kayıplara rağmen en önemli şey sağlık ve sağlığımız iyi durumda. Yetkililerin desteğine güvenerek kişisel eşyalarımızı geri alabilmeyi umuyoruz. Olimpiyat boyunca sporcularımıza destek olacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN