Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred sakatlandı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred sakatlandı

Fenerbahçe, 4-3 kazandığı maçın rövanşında Lugano'yu 2-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükseldi. Sakatlandığı için oyuna devam edemeyen Fred'in, Lille eşleşmesinde forma giymesi beklenmiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Fenerbahçe ile Lugano karşı karşıya geldi. 4-3 kazandığı maçın rövanşında temsilcimiz, rakibini 2-1 mağlup ederek üst tura yükseldi. Fenerbahçe'nin 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Fransa temsilcisi Lille oldu.

Fenerbahçe'de Fred şoku! Lugano maçında sakatlandı - Fenerbahçe - Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Fred, 31. dakikada sakatlanarak yerini İsmail Yüksek'e bıraktı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, Brezilyalı yıldız hakkında "Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bilmiyorum ama tahminimce önümüzdeki tur olmayacak'' ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ve Lille karşı karşıya gelecek. İlk mücadele Fransa’da oynanacak.

Karşılaşma 6 Ağustos Salı günü oynanırken İstanbul’da oynanacak rövanş mücadelesi ise 13 Ağustos Salı günü olacak. Mücadelelerin başlangıç saati henüz belli olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN