Fenerbahçe'nin bel kemiği takıma veda ediyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Fenerbahçe'nin bel kemiği takıma veda ediyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekipten gidecek futbolcular merak konusu olurken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık haberini duyunca şaşıp kalacak. Fenerbahçe'nin bel kemiği takıma veda ediyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşırttı. Fenerbahçe'nin bel kemiği takıma veda ediyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor.

FENERBAHÇE'NİN BEL KEMİĞİ TAKIMA VEDA EDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Doğru transferlerle hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de başarı göstermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde için teklif üstüne teklif geliyor. İtalya'nın köklü kulüplerinden Napoli, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jayden Oosterwolde için resmi teklifte bulundu.

yeni-proje-2024-07-30t164921-572.jpg

JOSE MOURINHO TRANSFERİNİ ONAYLADI! 18 MİLYON EUROYA İTALYA DEVİNE GİDİYOR

Takvim'in haberine göre; İtalyanlar, Fenerbahçe'ye 18 milyon Euro teklif etti. Ancak Sarı-Lacivertliler bu rakamı az bularak teklifin güncellenmesini istedi. İtalyan ekibinin Oosterwolde'yi çok istediği ve rakamı yükselteceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-30t164902-855.jpg

Fenerbahçe, 23 yaşındaki savunmacıyı geçen yıl Parma'dan 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Transfermarkt değeri 13 milyon Euro olan genç futbolcu geçen sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkatleri çekti. Geçen sezon istikrarlı bir grafik çizen Oosterwolde, 43 maçta forma giyerken 2 gol attı. Ancan yıldız oyuncu bu müsabakalarda asist üretemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN