Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Takımın bel kemiği gidiyor, İngiliz devi kasayı devirdi. 30 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Takımın bel kemiği gidiyor, İngiliz devi kasayı devirdi. 30 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde yaprak dökümü başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Takımın bel kemiği gidiyor, İngiliz devi kasayı devirdi. 30 milyon euro ödeyecekler. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Takımın bel kemiği gidiyor, İngiliz devi kasayı devirdi. 30 milyon euro ödeyecekler.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre geçtiğimiz sezon performansıyla beğeni toplayan Sebastian Szymanski için İngiliz devi harekete geçti.

yeni-proje-2024-07-15t022144-331.jpg

TAKIMIN BEL KEMİĞİ GİDİYOR, İNGİLİZ DEVİ KASAYI DEVİRDİ! 30 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Fenerbahçe, yurda döndükten sonra yönetim, Sebastian Szymanski'yle bir görüşme gerçekleştirecek. Talipleri olan oyuncuya ayrılmak isteyip istemediği sorulacak. Yapılacak bu görüşmenin ardından Polonyalı oyuncunun geleceği belli olacak. Tottenham, Giovani Lo Celso'nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle bu yaz Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-07-15t022154-027.jpg

Polonyalı yıldızın 25-30 milyon avroya transfer edilmesi bekleniyor. Öte yandan haberde Fenerbahçe'nin Szymanski'yi satmaya sıcak bakmadığı da ifade edildi. Polonyalı yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 54 maçta görev alırken 12 gol 15 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN