Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Premier Lig devi milli yıldız için 35 milyon euro ödeyecek: İmzalar atıldı...

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Premier Lig devi milli yıldız için 35 milyon euro ödeyecek: İmzalar atıldı...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde gözler takımdan gidecek oyunculara çevrildi. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Premier Lig devi milli yıldız için 35 milyon euro ödeyecek. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi devam ediyor. Takıma birçok yıldız gelirken gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Premier Lig devi milli yıldız için 35 milyon euro ödeyecek. İmzalar atıldı.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı transferlerle büyük bir maliyetin altına giren sarı-lacivertlilerde takımdan bazı oyuncuların gönderilmesi bekleniyor. Gelen son ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Akşam'da yer alan habere göre Premier Lig takımlarını peşine takan Ferdi Kadıoğlu için Brighton'ın bonuslarla birlikte sunduğu 35 milyon euroluk teklifi F.Bahçe kabul etmeye sıcak bakıyor. Oyuncu da gitme eğiliminde.

yeni-proje-2024-08-09t091843-286.jpg

PREMIER LİG DEVİ MİLLİ YILDIZ İÇİN 35 MİLYON EUROYA ÖDEYECEK! İMZALAR ATILDI

Fenerbahçe'de performansıyla dev kulüpleri peşine takan Ferdi Kadıoğlu için sıcak bir gelişme yaşandı. Uzun süredir West Ham, Arsenal, M.United gibi takımlarla anılan Kadıoğlu'na Brighton'dan 35 milyon euroluk teklif geldi. Orta saha almak isteyen Sarı-Lacivertliler, bu öneriye sıcak baktı. Avrupa hayali olan milli futbolcu da gitme eğiliminde. İki kulüp arasındaki pazarlık süreci ise halen devam ediyor.

yeni-proje-2024-08-09t091830-494.jpg

2018 yılında 1.40 milyon euroya Hollanda ekibi Nijmengen'den transfer olan Ferdi, tam 6 yıl önce on numara bölgesinde oynuyordu. Sonrasında sol açık ve sağ açıkta görev yapan yetenekli futbolcu, Vitor Pereira döneminde sol beke evrildi. Jorge Jesus döneminde sol ve sağ bekte kullanıldığı maçlar da oldu. Geçen sezon yaptığı çıkışla ise elit bekler arasına girdi. 20 kez de A Milli Takım'da oynayıp 1 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN