Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Manchester United 24 yaşındaki yıldız için öldü bitti. Tam 40 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Manchester United 24 yaşındaki yıldız için öldü bitti. Tam 40 milyon euro ödeyecekler

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarına sürdüren sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu teklifi duyunca sevinçten havalara uçacak. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Manchester United 24 yaşındaki yıldız için öldü bitti. Tam 40 milyon euro ödeyecekler. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, kıl payı şampiyonluğu elinden kaçırdı. Gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde hangi futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Manchester United 24 yaşındaki yıldız için öldü bitti. Tam 40 milyon euro ödeyecekler.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına başladı. Takımdan bir çok yıldızın gönderilmesi beklenirken sıcak bir transfer haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Manchester United, EURO 2024'te harika bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu'nu yakın radarına aldı. Ada ekibi, Avrupa Şampiyonası'nda 24 yaşındaki sol beki yakından takip etmek için gözlemci yolladı. Ada ekibinin teknik direktörü Erik ten Hag'ın da kadrosunda görmek istediği genç yetenek için İngiliz temsilcisinin yetkilileri, F.Bahçe ile kısa süre içinde girişimleri başlayacak.

yeni-proje-2024-07-09t085130-643.jpg

İNGİLİZ DEVİ 24 YAŞINDAKİ YILDIZ İÇİN ÖLDÜ BİTTİ! TAM 40 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun satılmasını istemiyor. Milli takımdan izinli olan Ferdi kısa süre içinde F.Bahçe ile idmanlarla başlayacak. Sarı-Lacivertli Yönetimin, genç oyuncu ile bir toplantı yapmayı planlıyor. Kadıoğlu'nun F.Bahçe ile olan kulübü ile olan sözleşmesi 2026 yılında bitiyor. Milli futbolcunun piyasa değeri 40 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Turnuvada 52 kilometrelik koşu mesafesiyle öne çıkan Ferdi, %88 pas isabetiyle oynadı.

yeni-proje-2024-07-09t085145-901.jpg

Yıldız futbolcu, A Millî Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki anahtar oyuncularından biri oldu. Ferdi, Türkiye'nin turnuvada oynadığı beş maça da ilk 11'de başladı. Ferdi Kadıoğlu, 2023-2024 sezonunda toplam 62 resmi karşılaşmaya çıktı. Genç oyuncu, bu süre içinde 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe formasıyla 199 maça çıkan Ferdi, 17 gol, 12 asist yapma başarısı gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN