Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor, Ali Koç onayladı. İtalya devi 30 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor, Ali Koç onayladı. İtalya devi 30 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Moruinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Takımdan hangi futbolcuların ayrılacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor Ali Koç resmen onayladı. İtalya devi 30 milyon euro ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu haber taraftarların kalbini kıracak. Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor Ali Koç resmen onayladı. İtalya devi 30 milyon euro ödeyecek.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızla masaya oturan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco, Juventus'taki mevkidaşı Cristianı Giuntoli'ye Ferdi Kadıoğlu için; 'Maatsen 45 milyon Euro ediyorsa, Euro 2024'ün en iyi oyuncusu için aynı parayı istememiz normal değil mi? Cucurella'nın 65 milyon Euro (2022-23 sezonunda) aldığını hatırla' mesajını gönderdiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-16t013215-361.jpg

FERDİ KADIOĞLU YUVADAN UÇUYOR! ALİ KOÇ RESMEN ONAYLADI

Sol bek rolü için son yıllarda Juventus ile bağlantılı birkaç isim var. Kulüp, Patrick Dorgu (Lecce), Mario Mitaj (Lokomotiv Moskova) ve Ferdi Kadıoğlu'nun (Fenerbahçe) etrafında dolanıyor. Ancak Ferdi'nin ilk ikisinden farklı olarak değeri 30 milyon Euro'nun çok çok üzerinde. Bununla birlikte düşük maliyetli profiller arasında henüz dikkate alınmamış biri var.

yeni-proje-2024-07-16t013231-339.jpg

Thiago Motta'nın ilk tercihi Ferdi Kadıoğlu. Türk Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'dan a olumlu referansları aldı. Aynı zamanda sağ bekte de oynayabilmesi ekstra bir özellik. Giuntoli, Ferdi için 30 milyon Euro düşünüyordu... ancak şu an için Fenerbahçe'nin bu rakamı kabul edebileceği şüpheli. Tek umut Ferdi'nin, Mourinho ile görüşüp ayrılık talep etmesi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN