Fenerbahçe'nin 3 yıldızı ne Ali Koç'u dinledi ne İsmail Kartal'ı: Bırakın Galatasaray'ın karşısına çıkalım

Fenerbahçe'nin 3 yıldızı ne Ali Koç'u dinledi ne İsmail Kartal'ı: Bırakın Galatasaray'ın karşısına çıkalım

Süper Kupa finali öncesi yönetim ve teknik heyetle bir araya gelen Dzeko, Tadic ve İrfan Can Kahveci Galatasaray'ın karşısına tam kadro olarak çıkmak istediklerini ilettiler fakat bu isteklerini kabul ettiremediler.

7 Nisan'da Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Samandıra'da 3 futbolcunun yönetim ve teknik heyetle yaptığı o konuşma...

3 FUTBOLCU SÜPER KUPA MAÇINA ÇIKMAK İSTEDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci başta olmak üzere oyuncuların tamamı Süper Kupa maçına çıkmak istiyor.

FENERBAHÇE PAYLAŞIMINDA OLYMPİAKOS HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR DEDİ

Haberde, Ali Koç ve yönetimin oyuncuların bu isteğine karşın karşılaşmaya U-19 takımıyla sahaya çıkma konusunda kararlı olduğu ve bu kararı oyunculara da ilettiği belirtildi.

fenerbahce-super-kupa-001.webp

Öte yandan Sarı-lacivertlilerde Süper Kupa'nın oynanacağı gün olan Pazar gününe de antrenman konulduğu aktarıldı. Sosyal medya hesabından 'Olympiakos maçı hazırlıkları' ibaresini koyan Fenerbahçe'de teknik heyet ve futbolcuların Süper Kupa'yı tamamen akıllarından sildikleri görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN