Fenerbahçe'den ses getirecek Rihanna projesi

Fenerbahçe'den ses getirecek Rihanna projesi

Fenerbahçe Yöneticisi Acun Ilıcalı, kulübe büyük bir gelir getirecek bomba bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ile özel bir iş birliği anlaşması imzalayacak.

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının yanı sıra, kulübün imajını güçlendirecek ve gelirlerini artıracak farklı projeler de hayata geçiriliyor. Bu projelerden biri de dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ile yapılan iş birliği.

Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe Yöneticisi Acun Ilıcalı, Rihanna ile özel bir anlaşma imzalayarak kulübe büyük bir gelir getirecek.

Bu anlaşma ile Rihanna ve eşi ASAP Rocky, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'nin maçlarını izlemeye gelecek. Dünyaca ünlü çift ayrıca Fenerbahçe formalı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşacak.

Rihanna'nın Instagram'da 151 milyon, X'te ise 108.5 milyon takipçisi bulunuyor. ASAP Rocky'nin Instagram takipçi sayısı ise yaklaşık 20 milyon.

Fenerbahçe yönetimi uluslararası çapta ses getirmeyi hedeflediği bu anlaşmadan 50 milyon dolarlık gelir bekliyor.

Fenerbahçe'nin anlaşma kapsamında Rihanna ve ASAP Rocky'ye yapacağı ödeme ise henüz netleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN